Jävla skit

Har gjort massor av inlägg som inte kommit upp!.. Måste plugga nu bloggar sen
 

Chicago

 
 
 
Mammsen ska till Chicago och det här väll typ det jag har beställt av henne! Det här med första handsval och så var till när hon skulle till Barcelona, men nu vill jag ha allt efterso det kommer bli mina julklappar, haha vad hemsk jag låter, värsta bortskämda bratten.. Men allt är iallafall från Abercrombie & Fitch och Victoria's Secret.

RunKeeper

 
 
RunKeeper förmodligen den bästa löp appen som finns! Den har en inbyggd gps, vilket många andra appar iof också har. Men iallafall Runkeeper mäter hur långt du springer, hur lång tid det tar, hur lång tid varje kilomerter tar, vad din medelhastighet är, hur många kalorier du bränt och så säger den även till när du har sprungit 1km, 2km, 3km osv.. Jag använde Runkeeper när jag sprang 1mil och jag tyckte att det funkade superbra!!

Ge mig!

 
Gina Tricot x5 & Hunters
Förstår om detta är det fulaste collaget (eller vad det heter) ni har sett! Men lev med det.

Ja det här var ju ett tag sen..

Im back bitches!
Alla bilder från min instagram, följ mig! @ellastromfelt

ABS

Dags att träna magen, wish me luck!


Skola

Precis kommit hem från skolan, har haft ett Ma prov, nu ska jag plugga till so provet imorgon..... Asså jag dör vad mycket det är just nu! Men på höstlovet kommer det bli bra med bloggen igen!


Helt glömt bort det här

Har ju helt och hållet glömt bort lilla bloggis...! Blir som vanligt sen, måste fortsätta plugga nu...


Dålig bloggning

Kommer bli dålig bloggning idag tyvärr eftersom jag ska plugga hela dagen.. Det är så sjukt mycket i skolan nu asså döda mig! Men jag skriver säkert något senare, vi hörs.


NTC

Nike traning club- även kallad NTC.
 
NTC är en app som har tagit ungdomar med storm. Nästan alla av mina kompisar har appen och tränar med den ca varannan dag. Det finns övningar för alla, beginners, intermediate och advanced. Det finns 4 olika "fokuseringar" fet lean, get toned, get strong och get focused. Jag brukar själv inte använda NTC men jag har gjort några övningar och dom är riktigt bra! Enda nackdelen är att på vissa övningar behöver man medicinbollar, hantlar osv och det har kanske inte alla hemma. Men mina kompisar brukar byta ut dom ex medicinbollarna till typ en korg med tunga föremål eller något liknande haha, man får improvisera!

Död

Just för tillfället ligger jag helt död på mitt vardagsrums golv, är helt slut och orkar inte röra på mig.. Antingen är det för att jag har hålt ingång och tränat hela veckan eller för att jag dåligt nog bara har ätit lunch idag... Nu ska jag gå ner och duscha sen blir det tacos och x factor!! Hörs sen.


Nike

Hösten är här och "gym säsongen" börjar. Att träna ute är kanske inte är det roligaste en regnig höst dag? Tack o lov att det finns gym! Motivation till att börja gymma kan ju bero på olika saker, men något som alltid gör det extra kul är ju nya fina tränings kläder. De som har lyckats bäst med det måste ju vara Nike! De har så sjukt snygga och bekväma träningskläder, en fet hiss till dom!

Restaurang

Sitter och lunchar med pappa nu, super god Caesar sallad! Hörs sen


Bästa magövningarna!

 
 
 
 
Kör dom här övningarna varannan dag, de är så grymt jobbiga och effektiva! Helt klart värt ett försök.

Blogilates

Den här bruden har verkligen fått mig inspirerad att träna på egenhand också, hon har verkligen världens jobbigaste magövningar! Inte nog med det så har hon massor av andra övningar så som ben, rumpa osv.
Hon ger även mat tips, träningskalendrar och mycket mer, helt klart värt att kolla, själv har jag bara använt mig av några magövningar, men tror att dom andra övningarna är lika bra!
Men om man vill ha sin drömmage så gäller det att äta rätt också, inte bara träna.. Det är min svaghet eftersom jag älskar mat! Men kika in på den brudens grymma blogg! Blogilates

Skola

Just nu sitter jag och surar i skolan, varför finns musik?! Efter skolan ska jag hem och plugga och sen fysa klockan 6. Vi hörs sen!


Mat

Skäms för att visa detta men det här är iallafall min middag, det blev lite missförstånd hemma så det fick bli det här! Men det är ju gott iaf. Pad Thai och omelett. Visar receptet på min super enkla omelett sen!!


Träning

Nu drar jag iväg på stavhopps träning, eller ja det börjar klockan sju.. Det blir väll lite stav och styrka, möjligtvis lite kondition! Lägger kanske upp någon bild när jag är där, vi får se.

Tips till er gå ut och jogga 2km och sen träna lite styrka!! För er med iPhone ladda ner NTC från AppStore! En bra app med grymma övningar, mer om det sen! Puss.


Inspiration


I am going to grow you up!

Hej allihoppa!
 
Jag heter Ella och är en 14 årig brud från Stockholm. På fritiden tränar jag golf, friidrott och egen fys. I min blogg kommer det finnas träning, mat, tips och även lite av min vardag!
Vi ska tillsammans "grow up" Hoppas ni stannar och följer mina råd så vi blir riktigt snygga till sommaren 2013!
 
Är ni med? För nu köööööööööööööööööör vi!
 

 



 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0